למה כדאי להימנע ממאכלים המכילים בטא-קרוטן לפני טיפולי לייזר

בטא-קרוטן הוא חומר הנמצא בפירות וירקות ירוקים כהים, צהובים וכתומים ויש לו השפעה על ייצור ויטמין A.

באופן כללי, מומלץ לתת לגוף את כל הויטמינים והמינרלים כדי לאפשר לו התפתחות תקינה, אך לפני ובמהלך הטיפול מומלץ להימנע מאכילת מאכלים המכילים ריכוז גבוה של בטא-קרוטן.

זאת מכיוון שהבטא-קרוטן נספג בעור, קולט את אנרגיית הלייזר ועלול לגרום לכוויות.

ירקות ופירות המכילים בטא-קרוטן (רשימה חלקית):

גזר, בטטה, דלעת, עגבניה, תפוז, מנגו, שסק, ברוקולי, תרד, אפונה, פאפאיה.

תגובות

תגובות

Thanks! You've already liked this